top of page

Nieuws

Orange Mobiele Telefonie: belangrijke mededeling
gggg

Dossier Mobiele Telefonie via Orange:

Orange vraagt ons om per entiteit door te geven wie de verantwoordelijke of gerechtigde is om inzake aanpassingen, vragen etc.. contact op te nemen met Orange support. Orange dient het emailadres, vast en gsm nummer van deze persoon te kennen.
Mogen wij daarom vragen dat elk lid deze gegevens bezorgt aan:
 businesssupport@orange.be
 
Business support is te bereiken via businesssupport@orange.be of via nummer 0800 95 96 2. Via mail is er een SLA van 48 uur, voor dringende gevallen stelt men voor om te bellen. Graag in subject van de mail altijd AZO 5.20625 - 5.20606 vermelden, dan komt deze mail automatisch bij juiste persoon terecht.

05/22 Dossier Sociaal Secretariaat : 

Het nieuw dossier Sociaal Secretariaat is terug gegund aan Acerta en start vanaf 01/01/2023. Let op : de organisaties die een verlenging hebben getekend bij Acerta voor 3 jaar rechtstreeks met hen zijn niet in orde met de wetgeving overheidsopdrachten vanaf volgend jaar en riskeren hoge boetes, indien u intekent op onze raamovereenkomst bent u in orde wel conform de wetgeving. 

07/22 Dossier Kantoormateriaal

Het dossier kantoormateriaal werd opnieuw gegund aan Lyreco. Wie reeds een account heeft ziet meteen de nieuwe prijzen op de webshop via de AZO pagina, leden die nog interesse hebben kunnen nog een account aanvragen via francis@azoprojects.be,

08/22 Tilliften en alternerende matrassen

Het aanbod tilliften en alternerende matrassen is aangepast. Onze leverancier ESRI werd overgenomen door Wissner-Bosserhoff (Wibo). De nieuwe voorwaarden zijn te raadplegen zijn via 'documenten leden'. 

10/22 Dossier Energie

Het dossier aardgas en elektriciteit voor de nieuwe leden werd gegund aan Total Energies. Voor meer info kun je terecht bij francis@azoprojects.be

11/22 Dossier Groenten en Fruit, gemengde salades en aardappelen

Het perceel West Vlaanderen werd toegewezen aan Vlaemynck Natuurlijk, alle info vind je op de pagina 'documenten leden'. Voor de andere percelen waren er geen geldige inschrijvers. AZO is nu aan het onderhandelen met 3 partijen, teneinde toch nog voor het jaareinde te kunnen toewijzen. 

12/22 Dossier Verse vis, diepvriesvis en aanverwanten

Het perceel West-en Oost Vlaanderen werd toegewezen aan Horeca Totaal, alle info vind je op de pagina 'documenten leden'. Voor de andere percelen waren er geen geldige inschrijvers. AZO is nu aan het onderhandelen met 3 partijen, teneinde toch nog voor het jaareinde te kunnen toewijzen. 

bottom of page